veronika

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak toto by mal byť typ dievčaťa pre billa.

R: Aký je pre teba ideálny typ baby?

Bill: Nemám vyložene jeden typ baby. Raz sa mi páči blondínka, raz brunetka, raz čiernovláska. Raz je troška oplácanejšia a raz štíhlučká. To važne nerozhoduje. Ale čo vážne rozhoduje je charakter.

R:  A najčastejšie sa ti páčia baby s akou farbou vlasov? Len tak orientačne.

Bill: Nerád by som aby si teraz moje faninky nafarbili vlasy na farbu ktora sa im nehodi . Ale väčšinou sú to čisté čiernovlásky. Tieto vlasy sú strašne sexi. A na babe sú také zmyselné a tajomné. Pripadá mi to super.

R: Ale nepredpokladám že na farba vlasov  je rozhodná.

Bill: Nie to rozhodne nie.

R: Tak ďalej- aká farba očí.

Bill: to su same nepodstatné otázky. ale fascinujú ma blankytne modré oči . Ale nie každému sa hodia. napríklad hnedovláskam a ryšavkám sa hodia zelene oči. Tým čiernovláskam pristane tuším všetko.

R: Ďakujem bill. Takže baby- podriaďťe sa. Tu máte návod.

Bill: Nie to nie. To som práve nechcel.

R: Dobre, a čo typ postavy?

Bill: Ako som povedal. Niektoré dievcatá vypadajú lepšie pokiaľ majú o to kilo viac a niektorým by to zase pekelne uškodilo. To nezáleži na Billlovi Kaulitzovi ale napríklad na ich tvare tváre alebo na štýle obliekania.

R: keď sme pri tom štyle obliekania, aký sa paci tebe?

Bill: Mne naozaj na štýle obliekania nezáleží.  Ja sa obliekam jak ja chcem a nikto mi do toho nesmie kecať tak to nerobím ani ja. Nech si nosí dievča to čo chce a to v čom sa cíti pohodlne. Nevyberiem si predsa babu podľa toho čo má práve oblečené alebo naopak podľa toho co nemá oblečené.

R: Povedz nám čo ťa teraz napadlo na otázku : ideálne dievča.

Bill: No... Maximálne 170 cm, skôr štíhlejšej postavy, dlhšie čierne alebo tmavé vlasy, oči napríklad tiez čierne, Zmyslene plné pery a hlavne pekné a upravené ruky. To je celkom dosť podstatná vec. No a čo by mala mať na sebe to je jedno. Napríklad obycčajné rifle a tričko s mojou fotkou. Tým ale samozrejme nechcem povedať , že by to mala byť naša fanynka. No a vek, ten tiež nerozhoduje, ale mal by sa pohybovať tak okolo môjho. Plus mínus 3 roky. Viac už asi nie. A nemusela by byť ani nejak  zvláštne nádherná ale hlavné by bolo : musí byť: tolerantná, úprimna a verná.


rozhovor s billom o tom ake baby sa mu pacia | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014